Zwangerschapsyoga

Ontdek de voordelen van zwangerschapsyoga bij Meijn Geboortecoach in Wognum!

 

Tijdens de zwangerschap is het essentieel om soepel en actief te blijven, en zwangerschapsyoga is hiervoor ideaal geschikt. Onze lessen zijn gericht op het behouden van flexibiliteit en het versterken van je lichaam terwijl je je voorbereidt op de bevalling.

 

Maar dat is niet alles. Onze zwangerschapsyogalessen leggen ook een sterke nadruk op ademhalingstechnieken en mindset. En laten dat nou net twee cruciale aspecten zijn die je enorm kunnen ondersteunen tijdens de bevalling!

 

Daarnaast bieden onze lessen een unieke gelegenheid om contact te maken met je baby terwijl je werkt aan een soepel en fit lichaam. Het is de ideale combinatie van fysieke en mentale voorbereiding op de komst van je kindje.

 

Bij Meijn Geboortecoach begrijpen we de unieke behoeften van zwangere vrouwen, en daarom bieden we deskundige begeleiding en ondersteuning in een warme en gastvrije omgeving.

 

Dinsdag | 19.00 uur

 

Klaar om te beginnen? Meld je vandaag nog aan!

 

(Let op! dit betreft geen zwangerschapscursus!)

 

*Niet gebruikte ritten kunnen worden omgezet (in overleg) naar reguliere yoga of Personal Group Trainingen bij Meijn Personal Trainer & Coach indien gewenst