Reviews

Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw ervaring van de zwangerschapscursus, massage of yogales! Laat hieronder jullie mening achter.

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Dian
5 dagen geleden

Hele leuke, laagdrempelige zwangerschapscursus met goede nuttige informatie. Onwijs leerzaam.
Ook de yoga is een hele fijne aanvulling. Een dikke aanrader!

Esther en James
9 maanden geleden

Afgelopen week hebben wij de laatste cursusavond van Kim gehad. Wat zijn wij blij dat we ons hebben opgegeven voor deze cursus! We zijn in verwachting van ons eerste kindje en hadden van te voren niet bedacht wat er allemaal bij een bevalling komt kijken. Zowel mijn man als ik dachten beide “We zien het vanzelf wel, er is er nog nooit 1 blijven plakken!” Is dat nu toch even anders!! De 4 super informatieve cursusavonden hebben ons geleerd dat bevallen meer is dan een kind baren, dat je heel veel keuzes hebt, maar vooral dat JIJ (samen met je partner) de regie hebt.

Hiernaast neemt Kim de tijd om alle vragen te beantwoorden, hoe gek je denkt dat je vraag ook is en vertaald ze medische dingen naar begrijpelijk Nederlands. Haar cursus is zowel informatief als interactief, waardoor je heel veel stof aangereikt krijgt zodat je goed voorbereid aan de bevalling kan beginnen.

Wat ook heel fijn was aan deze cursus in vergelijking met andere cursussen, is dat de partner actief wordt betrokken ik het hele beval proces. Bevallen doe je namelijk samen, je bent een team. Dat besef is heel belangrijk. Daarom raad ik deze cursus elk koppel aan. Teamwork makes it dreamwork!

Michiel en Elisa
een jaar geleden

Wij hebben bij Kim de zwangerschapscursus gevolgt.
Dit waren 4 hele leuke gezellige maar ook super informatieve avonden.
Wij zijn in verwachting van ons eerste kindje en hebben met deze cursus ontzettend veel tips gekregen die we zeker gaan meenemen!

Echt aan aanrader als je een zwangerschapscursus zoekt.
Kim heeft een fijne manier van uitleg en neemt je overal in mee, ronduit fijn!