Boogerd 6a in Wognum

Gepubliceerd op 5 december 2022 om 22:45

Sinds 1 december zijn ben ik officieel huurder van Boogerd 6a in Wognum. Hier kan ik mijn mooie zwangerschapsstudio gaan realiseren! Eerst zat er een beddenwinkel in, dus er is nog wel behoorlijk wat te doen. Voornamelijk op cosmetisch gebied en er moet natuurlijk een ruimte gemaakt worden voor het spreekuur van de verloskundigen van de Vooroever. 

We zijn begonnen met het verwijderen van het tapijt. En dat was toch een klus! Ik denk dat ik daar wel een week spierpijn van heb gehad. Gevolgd door nog een week spierpijn van het leggen van het laminaat. Ondertussen staan ook de wanden voor de spreekkamer en massageruimte dus het begint nu op te schieten. 

Hier alvast een paar foto's van hoe de stand van zaken nu is!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.