About me

"Nuchter, recht door zee en gepassioneerd."

Dat is de manier waarop ik de cursus geef en eigenschappen die passen bij mijn persoonlijkheid. Mijn naam is Kim van der Kraats en ben samen met mijn man en drie kinderen woonachtig in Wognum.

Zelf ben ik werkzaam als operatieassistent in Noordwest Ziekenhuis groep locatie Alkmaar. Mocht je dus onverhoopt voor een keizersnede uit moeten wijken naar Alkmaar of heb je de wens om dit daar uit te laten voeren zou het zomaar kunnen dat we elkaar tegen komen.

Naast mijn huidige baan ben ik begonnen met het geven van voorbereiding op de zwangerschap en bevalling. Waarom? Omdat ik door eigen ervaring als zorgverlener maar ook door mijn eigen bevallingen, van mening ben dat wanneer je je goed voorbereid je zoveel meer uit je bevalling kan halen!

Een positieve beval ervaring zorgt ervoor dat je krachtig start in het moederschap. Wie wilt dat nou niet?!

Onze nuchtere West-Friese mentaliteit van: “Het zal wel goed komen, ik kijk wel even.” gaat je hier niet bij helpen. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg? Niks ervan! Laten we alles eruit halen wat erin zit! Want je bevalling is een ervaring die je nooit meer vergeet!

 

Wij zijn gevestigd in het centrum van Wognum. Tevens heeft verloskundigenpraktijk de Vooroever hier een spreekuur locatie, je kan bij hun terecht voor de begeleiding tijdens jouw zwangerschap. 

Ik hoop dat ik spoedig alle aanstaande ouders uit Wognum, Opmeer, Medemblik, Abbekerk, de Weere, Hoorn en omstreken mag ontvangen op onze sfeervolle locatie!